Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

040-2183017 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1146 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen
Goed contact; vriendelijke, rustige benadering.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
05-03-2021 Wim, Aerdenhout
10
5
Keurige uitvaart, adequaat opgepakt en transparant in de kosten. Supertevreden!
Bij de grote, erkende uitvaartverzorgers zijn de kosten buitensporig te noemen. Uitvaart24 laat zien dat dit niet hoeft. Professionele aanpak, goede begeleiding en duidelijk over jouw wensen in verhouding tot de bedragen. Een goede, waardige uitvaart hoeft niet duur te zijn en dat bewijst Uitvaart 24 zeer zeker. Ik ben zeer tevreden en zou Uitvaart24 zeker aanraden in mijn omgeving.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-03-2021 Manon, Arnhem
10
5
Uitstekende en waardige zorg voor een betaalbare uitvaart!
Aangezien wij voor mijn oom die op hoge leeftijd was gestorven, heel weinig belangstellende verwachten en volgens zijn wens de uitvaart in kleine en besloten kring wilde plaatsvinden, was dit een uitstekende manier om waardig en respectvol van iemand afscheid te nemen! Met zo een lage prijs lijkt het onmogelijk, toch kan het.. Fijn ook de diverse uitvaart mogelijkheden voor ieders portemonnee. Van af het moment van aanmelden tot aan de uitvaart en de as ophalen werden we vriendelijk en respectvol behandeld, zoals het hoort. Vanochtend net een telefoontje gehad van een medewerkster die vroeg hoe het was en of ze nog iets konden betekenen.. Financieel moest nog iets worden afgehandeld en dat werd direct geregeld.. Chapeau!! Rob Roelofs, Houten
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-03-2021 Rob Roelofs, Houten
8
4
Snelle service
Uitstekende begeleiding bij technische crematie. Prijs kwaliteitsverhouding prima in orde.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
04-03-2021 Ans Nillesen, Broekhuizenvorst
10
5
Uitstekend.
Zonder poespas,snel aanwezig,een telefoontje en alles was geregelt. Wij danken Uitvaart24 voor de goede verzorging.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
02-03-2021 John, Millen
9
4.5
Denkt goed mee met uitvaart regeling.
Goede begeleiding bij uitvaart. Ook op afstand (Leeuwarden / Den Haag) regelen van een crematie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-02-2021 Michel Bonnema , Den Haag
10
5
Snel , duidelijk en ruimdenkend
Wat een enorm fijn en warm gevoel hebben deze mensen ons gegeven. Alles ging telefonisch ivm Corona. We wilde het simpel houden zonder poespas, ze hebben mij geweldig geholpen, kort en duidelijk, ik hou ervan. Mede hierdoor hebben wij een mooi afscheid gehad van mijn veels te vroeg gestorven man .
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-02-2021 Judith Spierings, Oost west middelbeers
8
4
deskundig, vriendelijk, zakelijk
Met name het contact met de dame die het gesprek kwam doen, vonden wij heel plezierig. Een nicht van de weduwe heeft, helaas, veel ervaring dus we hebben ons goed voorbereid op het gesprek. We wisten wat we wel en niet wilden en deze dame probeerde ons niet tot meer te pushen. Dezelfde nicht heeft de "plechtigheid" geleid en dat ging in goede verstandhouding met de uiteindelijke uitvaarleider. Een paar dagen van te voren belde hij om zich voor te stellen en te vragen of er nog wensen waren. Helaas kon door de coronasituatie de plechtigheid niet helemaal gaan zoals we wilden, maar de weduwe was heel blij met de manier waarop alles is gegaan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
25-02-2021 Toni, Amsterdam
10
5
alles perfect geregeld
Wij hebben ons nergens druk om te maken. Alles is heel goed geregeld en verzorgd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 AMW van der Sman Lutje Hulsik, Terborg
9
4.5
Zeer klant vriendelijke onderneming
Klant gericht, altijd een vriendelijk woord. Nette prijs en ik had binnen zeer afzienbare tijd een offerte in mijn mailbox
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 Aad, Rotterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews